Főoldal » 2013 » Június » 5 » Nonprofit menedzser képzés
06:09
Nonprofit menedzser képzés

Nonprofit menedzser

A szakma leírása: Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, kommunikálni, szervezni, kapcsolatokat tartani, jó választás a nonprofit menedzser képzés. Annak az érettségiző vagy már érettségit szerzett fiatalnak ajánljuk a nonprofit menedzser képzést, aki szeret sokfelé figyelni, képes egyszerre több dologgal foglalkozni szívesen vesz részt rendezvények megszervezésében, lebonyolításában. A nonprofit menedzser képzettség  megszerzésével képes leszel részt venni civil szervezetek, alapítványok megalapításában, működtetésében. Tudod majd, hogyan kell kapcsolatokat ápolni, munkatársak munkáját megszervezni, összefogni őket. Elsajátítod, hogy kell egy projektet megtervezni és kivitelezni. Képes leszel szervezni a PR- és marketingfeladatokat. Tudsz majd  rendezvényeket és képzéseket tervezni és lebonyolítani, kapcsolatokat fenntartani, illetve együttműködni hazai és nemzetközi nonprofit szervezetekkel, képviselni a szervezetet, tájékoztatást nyújtani, adatot szolgáltatni, számítástechnikai eszközöket alkalmazni az ügyviteli feladatok ellátásához.

Jellemzői: Érettségihez kötött OKJ-s szakképesítés, emelt szintű szakma. Felsőoktatásba való jelentkezéskor plusz pontokat jelent az itt megszerzett OKJ-s végzettség. A fő témakörök a képzésben: programszervezés, non-profit marketing, projektmenedzsment, közösségszervezés, civil szervezetek alapítása, működtetése.

Elhelyezkedési esélyek a képzés elvégzése után: alapítványoknál, civil szervezeteknél, projektek lebonyolításánál.

Szint: Emeltszintű szakképesítés

Betölthető foglalkozás: konferencia és rendezvényszervező, ügyintéző, asszisztens,irodai szakmai irányító

Feltételek: Érettségi vizsga

Képzési idő: 2 év (szakmai érettségivel rendelkezők esetén 1 év)

OKJ: 54 345 02 Nonprofit menedzser

Az első szakképesítés nappali tagozaton 21 éves korig tandíjmentes. A tanulót diákigazolvány és családi pótlék illeti meg.

Ha a Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola ingyenes OKJ-s kereskedő képzése mellett döntesz, akkor jelentkezz, biztosítsd a helyed!

 

Megtekintések száma: 879 | Hozzáadta:: Betiszk | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]