Főoldal » 2013 » Június » 05

Vállalkozási és bérügyintéző

A szakma leírása: Ha szeretnél nyugodt körülmények között, irodában dolgozni, sokrétű munkára vágysz, jó választás a vállalkozási és bérügyintéző szakma. A képzés korszerűen felépített, komplex tudást biztosít. Annak az érettségiző vagy már érettségit szerzett fiatalnak ajánljuk, aki jól bírja az egy helyben való ücsörgést, papírmunkát, és szereti a számítógépes feladatokat. Ha valaki később önálló vállalkozóként képzeli el az életét, szintén jó választás ez a szakma. A Vállalkozói és bérügyintéző képzettség megszerzésével képes leszel egy irodában, vagy egy vállalkozás alkalmazottjaként adminisztratív és könyvelési feladatok ellátására. Különleges tudást is megszerezhetsz, hiszen az egyszeres könyvvezetés már csak itt sajátítható el. Megtanulhatod a munkaerő-gazdálkodás alapjait és a bérszámfejtési program alkalmazását. Az OKJ-s vizsga részeként üzleti tervet is kell készítened. Később további képzések segítségével mérlegképes könyvelőként önálló vállalkozás elkezdésére is van lehetőség. Ügyintézőként értesz majd a gazdálkodáshoz, marketinghez, vállalkozási ügyek intézéséhez, a bérügyi feladatokhoz, jogi kérdésekben is képes leszel eligazodni, és gyakorlati ismereteid lesznek a pénzügyek, adózás, könyvvezetés és bérszámfejtés területén.

Jellemzői: Érettségihez kötött OKJ-s szakképesítés, emelt szintű szakma. Felsőoktatásba való jelentkezéskor plusz pontokat jelent az itt ... Tovább »

Megtekintések száma: 1007 | Hozzáadta:: Betiszk | Dátum: 2013.06.05 | Hozzászólások (0)

Nonprofit menedzser

A szakma leírása: Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, kommunikálni, szervezni, kapcsolatokat tartani, jó választás a nonprofit menedzser képzés. Annak az érettségiző vagy már érettségit szerzett fiatalnak ajánljuk a nonprofit menedzser képzést, aki szeret sokfelé figyelni, képes egyszerre több dologgal foglalkozni szívesen vesz részt rendezvények megszervezésében, lebonyolításában. A nonprofit menedzser képzettség  megszerzésével képes leszel részt venni civil szervezetek, alapítványok megalapításában, működtetésében. Tudod majd, hogyan kell kapcsolatokat ápolni, munkatársak munkáját megszervezni, összefogni őket. Elsajátítod, hogy kell egy projektet megtervezni és kivitelezni. Képes leszel szervezni a PR- és marketingfeladatokat. Tudsz majd  rendezvényeket és képzéseket tervezni és lebonyolítani, kapcsolatokat fenntartani, illetve együttműködni hazai és nemzetközi nonprofit szervezetekkel, képviselni a szervezetet, tájékoztatást nyújtani, adatot szolgáltatni, számítástechnikai eszközöket alkalmazni az ügyviteli feladatok ellátásához.

Jellemzői: Érettségihez kötött OKJ-s szakképesítés, emelt szintű szakma. Felsőoktatásba való jelentkezéskor plusz pontokat jelent az itt megszerzett OKJ-s végzettség. A fő témakörök a képzésben: programszervezés, non-profit marketing, projektmenedzsment, közösségszervezés, civil szervezetek ... Tovább »

Megtekintések száma: 878 | Hozzáadta:: Betiszk | Dátum: 2013.06.05 | Hozzászólások (0)